Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Învățământ profesional DUAL - LTMV Zalău

Învăţământ profesional DUAL

Premiile Clubului Francofon de Afaceri Cluj

Mulțumim Cubului Francofon de Afaceri Cluj, Ministerului Educației și Cercetării și Inspectoratul Școlar Județean Cluj, pentru că au făcut posibilă organizarea concursului Premiile CFA Cluj-Napoca, ediția a VIII-a. 

În ultimii trei ani Michelin are o secțiune specială – secțiunea Industrie - la acest concurs dedicat  elevilor de la liceele tehnice din regiunea Transilvaniei.

Tema din anul acesta a fost UTILIZAREA TRANSMISIILOR PE CURELE SI PE ROTI DINTATE. 

Datorită colaborării strânse dintre Michelin și elevii de la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul, anul acesta am avut de jurizat cel mai mare număr de lucrări de la elevii acestui liceu, iar rezultatele au fost recompensate cu un premiu III, trei mențiuni si doresc sa felicit atât elevii care au realizat niște proiecte deosebite, cât si profesorii coordonatori.

 

Învățământ profesional DUAL

După ce au parcurs trei ani de studii ale școlii profesionale din cadrul Liceului Tehnologic Mihai Viteazul Zalău, prima generație de absolvenți de la învățământ dual se mâdresc deja cu faptul că, având o calificare de mecanic echipamente hidraulice și pneumatice, au ocazia să fie deja colegi cu tutorii care le-au îndrumat pașii pe parcursul practicii lor în uzină.

Cei cinci absolvenți angajați la ZAL, cât și colegul lor de la ZAR, au demonstrat că poți să iți continui studiile, dar în același timp să te perfecționezi în meseria pe care ai ales-o.

Este important să profesezi, să te perfecționezi și să descoperi lucruri noi la Michelin, chiar dacă e dificil uneori să te trezești dimineața, sau nu ești la fel de odihnit ca după o saptămână de școală

Autentificare

Cine e online?

Avem 8 vizitatori și nici un membru online