Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Învățământ profesional DUAL - LTMV Zalău

Învăţământ profesional DUAL

Învățământ profesional DUAL

După ce au parcurs trei ani de studii ale școlii profesionale din cadrul Liceului Tehnologic Mihai Viteazul Zalău, prima generație de absolvenți de la învățământ dual se mâdresc deja cu faptul că, având o calificare de mecanic echipamente hidraulice și pneumatice, au ocazia să fie deja colegi cu tutorii care le-au îndrumat pașii pe parcursul practicii lor în uzină.

Cei cinci absolvenți angajați la ZAL, cât și colegul lor de la ZAR, au demonstrat că poți să iți continui studiile, dar în același timp să te perfecționezi în meseria pe care ai ales-o.

Este important să profesezi, să te perfecționezi și să descoperi lucruri noi la Michelin, chiar dacă e dificil uneori să te trezești dimineața, sau nu ești la fel de odihnit ca după o saptămână de școală

Practică elevi LTMV

Activitatea de colaborare a companiei Michelin cu Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” nu se limitează doar la învățământul dual, ci se extinde și la clasele de liceu. Elevii din clasa a XII-a, calificarea tehnician în automatizări, au desfășurat stagiile de pregătire practică în atelierele de mentenanță din fiecare atelier de producție al uzinei  Zalău Anvelope.

Citește mai departe: Practică elevi LTMV

Vizită elevi învățământ Dual la Zalău Anvelope

În 24.10.2019 am primit vizita celei de-a doua generații de elevi de la învățământul Dual de la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul, din Zalău.

Cei 21 de elevi care sunt acum în perioada de practică au avut ocazia să viziteze uzina de anvelope. Vizita a debutat cu o prezentare în sală, pentru ca aceștia să aibă o viziune asupra Grupului și a Platformei Michelin Zalău. De asemnea, colega noastră Viorica Avram, coordonator al programului DUAL, le-a explicat importanța dobândirii unei calificări în domenii căutate pe piața muncii, precum și rolul mecanicului și a electromecanicului într-o uzină, meserii pentru care acești tineri se pregătesc.

Citește mai departe: Vizită elevi învățământ Dual la Zalău Anvelope

Autentificare

Cine e online?

Avem 58 vizitatori și nici un membru online