Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Licitatii, bugete, documente

Liceul Tehnologic “ MIHAI VITEAZUL “, cu sediul in municipiul Zalau, str. Tudor Vladimirescu, nr.5, telefon/ fax 0260.613.853, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunta intentia privind inchirierea Salii de Sport, situata in incinta unitatii noastre, pentru sporturi indiviuale, prin LICITATIE PUBLICE.

 

Licitatia se va desfasura in data de 28.09.2017, ora 10:00, la sediul unitatii noastre de invatamant, Zalau, str. Tudor Vladimirescu, nr.5. In caz de neadjudecare, licitatia se va relua in data de 05.10.2017, ora 10:00.

Caietul de sarcini se pune la dispozitia solicitantului contracost, la sediul secretariatului unitatii de invatamant.

Inscrierea la licitatie se face pe baza de cerere, care se depune, impreuna cu actele prevazute in Caietul de sarcini, la sediul organizatorului – secretariat, pana in ziua licitatiei, orele 9:00.

 

Director,

Prof. RUS Gheorghina Dana

Autentificare

Cine e online?

Avem 32 vizitatori și nici un membru online