Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Oferta educationala

Resurse materiale

Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" dispune de condiţii materiale şi de posibilităţi reale de modernizare şi îmbunătaţire a acestora.

Citeste mai departe

Resurse umane

Cadre didactice specializate din care: 

  • Cu doctorat: 2
  • Gradul didactic I: 29
  • Gradul didactic II: 7
  • Gradul didactic def: 5 
  • Debutant: 5

Afla mai multe

Parteneri pentru educatie

Parteneriate pentru dotarea unității încheiate cu societățile TenarisSilcotub şi Michelin.

Parteneriate pentru efectuarea stagiilor de pregătire practică încheiate cu agenții economici.

Citeste mai departe

Tehnician desenator pentru constructii si instalatii

Tehnician desenator pentru constructii si instalati

Desenatorii in constructii si instalatii pregatesc modele si desene de inginerie, aduna informatii tehnice lucrand in echipe, asista inginerii si arhitectii in proiectarea, intretinerea si repararea constructiilor.

  • Invăţământ liceal clasa a IX-a 
  • Filiera: Tehnologică.
  • Profil Tehnic.
  • Domeniul: Construcţii, instalaţii şi lucrări publice.

Calificarea profesională de Tehnician desenator pentru construcţii şi instalaţii face parte din domeniul Construcţii, instalaţii şi lucrări publice. 

Pentru construcţia unei clădiri este nevoie de un proiect, iar tehnicianul desenator este cel care execută manual şi cu ajutorul programelor informatice, desenele tehnice, planurile şi reprezentările grafice. 

Ce vei învăţa? Noţiuni generale despre materiale şi tehnologii moderne utilizate în construcţii, instalaţii şi amenajări interioare, executarea de schiţe, planuri şi detalii de arhitectură pentru construcţii şi instalaţii, citirea şi interpretarea desenelor, întocmirea documentaţiei pentru proiecte de arhitectură, executarea desenelor tehnice utilizând programe de proiectare.

Ce avantaje ai? Specializarea oferită de liceul nostru este unică în Sălaj, ea permite formarea de abilităţi practice în executarea desenelor în plan şi spaţiu. Pregătirea se realizează în cabinete şi ateliere de specialitate sub îndrumarea cadrelor didactice ale catedrei de construcţii, specialişti în domeniu.

Perspective oferite: Posibilitatea urmării cursurilor facultăţilor de arhitectură, construcţii, instalaţii sau a facultăţilor din domeniul ingineriei, profesarea ca desenator în firme de proiectare, de consultanţă sau de execuţie în construcţii şi instalaţii. Atât în ţară cât şi în europa oferta locurilor de muncă în acest domeniu este foarte mare.

Învățământ profesional DUAL

Învățământ profesional