Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Oferta educationala

Resurse materiale

Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul" dispune de condiţii materiale şi de posibilităţi reale de modernizare şi îmbunătaţire a acestora.

Citeste mai departe

Resurse umane

Cadre didactice specializate din care: 

  • Cu doctorat: 2
  • Gradul didactic I: 29
  • Gradul didactic II: 7
  • Gradul didactic def: 5 
  • Debutant: 5

Afla mai multe

Parteneri pentru educatie

Parteneriate pentru dotarea unității încheiate cu societățile TenarisSilcotub şi Michelin.

Parteneriate pentru efectuarea stagiilor de pregătire practică încheiate cu agenții economici.

Citeste mai departe

Zidar - Pietrar - Tencuitor

Zidar - pietrar - tencuitor

Meseria de zidar are vechi tradiţii, începând de la ancestralele ziduri de cetate realizate, din zidărie de piatră, continuând cu cărămida nearsă,cărămidă şi blocuri ceramice arse, blocuri din bca şi până la elementele de zidărie din beton cu agregate uşoare.

  • Învăţământ profesional clasa a IX-a 
  • Domeniul: Construcţii, instalaţii şi lucrări publice.

 

Meşterii zidari realizează:fundaţii, pereţi, stâlpi, bolţi din zidărie, coşuri de fum, împrejmuiri, etc. Măiestria cu care lucrează poate asigura caliatea nu numai pentru lucrările lor, ci şi pentru toate celelalte lucrări care se realizează ulterior acestora.

De asemenea, zidarul, pietrar, tencuitor pregăteşte suprafeţele elementelor de construcţii din zidărie de cărămidă sau beton, în vederea tencuirii (verifică abaterile, curăţă, trasează, umezeşte suprafeţele etc.) şi execută tencuirea elementelor de construcţii prin aplicarea succesivă a mai multor straturi de mortar cu caracteristici fizice şi tehnice specifice care să asigure calitatea necesară, o protecţie bună şi un finisaj corespunzător scopului pentru care această lucrare se realizează.

Învățământ profesional DUAL

Învățământ profesional