Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Învățământ profesional DUAL - LTMV Zalău

În data de 16 Mai 2019 a fost inaugurat primul atelier pentru învățământul dual de la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul”, din Zalău.               

În cadrul  ceremoniei de inaugurare a atelierului au fost prezenți : ambasadoarea Franței în România - Michele Ramis, directorul general Michelin România - Stephane Roy de Lachaise si reprezentantul fabricii Michelin din Zalău, directorul de Resurse Umane - Cristian Lazăr.

 

În urma donației făcute de Fundația Michelin, atelierul a fost dotat cu peste 400 de echipamente de bază, dar și complexe. Cei 14 elevi vor utiliza aceste echipamente pentru a se forma pe parcursul a celor trei ani, atât ei cât si generațiile viitoare. 

Elevii au fost încântați să vadă un atelier complet echipat și erau foarte fericiți ca o să facă practica într-un laborator nou.

Elevii care vor face practica aici sunt foarte mulțumiți de noile dotări.

Elevii au ajutat la montarea echipamentelor și amenajarea atelierului 

Pentru liceul nostru această donație ne-a deschis o poartă spre o mult mai bună pregatire a elevilor, pentru a stăpâni mult mai bine o meserie. 

Faptul că Michelin a donat echipamente pentru acest laborator, arată susținerea pentru elevii care vor să învețe o meserie. Michelin are încredere în profesorii care ne instruiesc, dar și în elevii care vor învăța cu drag o meserie.

 

Autentificare

Cine e online?

Avem 30 vizitatori și nici un membru online