Învățământ profesional DUAL - LTMV Zalău

Învăţământ profesional DUAL

Pornește la drum alături de MICHELIN!

Michelin - LOCUL 2 ÎN CATEGORIA BEST EMPLOYER BRAND VIDEO PENTRU CAMPANIA “PORNEȘTE LA DRUM ALĂTURI DE MICHELIN!”

Admitere învățământ profesional DUAL 2022-2023

Admitere în învățământul profesional DUAL, 2022-2023. 

Toți candidații care și-au depus fișele de înscriere la calificările Electromecanic utilaje și instalații industriale și Mecanic echipamente hidraulice și pneumatice vor susține proba suplimentară de admitere (proba scrisă la matematică și interviu) în data de 14 iulie 2022, ora 09:00 la Liceul Tehnologic "Mihai Viteazul".

Candidații vor avea asupra lor cartea de identitate și instrumente de scris și vor fi prezenți în incinta Liceului Tehnologic "Mihai Viteazul" - Zalău la ora 08:30.

Citește mai departe: Admitere învățământ profesional DUAL 2022-2023

Premiile Clubului Francofon de Afaceri Cluj

Mulțumim Cubului Francofon de Afaceri Cluj, Ministerului Educației și Cercetării și Inspectoratul Școlar Județean Cluj, pentru că au făcut posibilă organizarea concursului Premiile CFA Cluj-Napoca, ediția a VIII-a. 

În ultimii trei ani Michelin are o secțiune specială – secțiunea Industrie - la acest concurs dedicat  elevilor de la liceele tehnice din regiunea Transilvaniei.

Tema din anul acesta a fost UTILIZAREA TRANSMISIILOR PE CURELE SI PE ROTI DINTATE. 

Datorită colaborării strânse dintre Michelin și elevii de la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul, anul acesta am avut de jurizat cel mai mare număr de lucrări de la elevii acestui liceu, iar rezultatele au fost recompensate cu un premiu III, trei mențiuni si doresc sa felicit atât elevii care au realizat niște proiecte deosebite, cât si profesorii coordonatori.

 

Autentificare

Cine e online?

Avem 14 vizitatori și nici un membru online