Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Învățământ profesional DUAL - LTMV Zalău

În 24.10.2019 am primit vizita celei de-a doua generații de elevi de la învățământul Dual de la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul, din Zalău.

Cei 21 de elevi care sunt acum în perioada de practică au avut ocazia să viziteze uzina de anvelope. Vizita a debutat cu o prezentare în sală, pentru ca aceștia să aibă o viziune asupra Grupului și a Platformei Michelin Zalău. De asemnea, colega noastră Viorica Avram, coordonator al programului DUAL, le-a explicat importanța dobândirii unei calificări în domenii căutate pe piața muncii, precum și rolul mecanicului și a electromecanicului într-o uzină, meserii pentru care acești tineri se pregătesc.

A urmat apoi vizita în uzină, unde elevii au avut ocazia să vadă procesul de fabricație a unei anvelope și să își facă o imagine mai clară asupra potențialului loc de muncă după terminarea studiilor. Elevii au rămas plăcut impresionați când au văzut atelierul mecanic. Aceștia au apreciat felul în care este organizat și care sunt activitățile de aici, de la preluarea unei pene în programul informatic și până la rezolvarea acesteia. 

În cadrul acestui program, elevii urmează o formare practică susținută de formatori Michelin, în laboratorul liceului, care este dotat cu echipamente oferite de către Fundția Michelin, dar și în cele două uzine.

Le urăm un an plin de realizări și mult succes în parcursul lor școlar!

 

 

 

 

Autentificare

Cine e online?

Avem 11 vizitatori și nici un membru online