Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Proiecte - Activităţi

În cadrul Săptămânii Educației Globale, desfășurate în perioada 16-20 noiembrie 2020, elevii clasei a X – a A, din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul”, Zalău, sub îndrumarea doamnei profesor, diriginte, Firicel Daniela, au realizat, sub forma unei „mese rotunde” on-line, o extraordinară dezbatere pe tema „Este lumea noastră! Să acționăm împreună!”. Elevii au prezentat mai multe referate și prezentări ppt pe tema mai sus menționată și au generat o serie de discuții, dând dovadă de maturitate în gândire, spirit critic, o bună viziune asupra adevăratelor valori, acceptare a diferențelor interumane, o bogată documentare și o clară argumentare a opiniilor.

Dintre aspectele abordate se pot menționa: contextul actual al educației în condițiile generate de pandemia cu virusul SARS COV2, moduri practice de a schimba lumea în bine prin acțiuni ample de adopție a copiilor din orfelinate, donații de haine, mâncare și sânge, conversia individualismului în altruism și empatie și acceptarea imperfecțiunilor de care nici o persoană nu este lipsită.

Elevii au conchis, la unison,  că schimbarea începe cu sine și că orice lucru, oricât de neînsemnat ar părea la prima vedere, în realitate el va produce o schimbare care se va propaga la un nivel greu de cuantificat. 

 

Autentificare

Meniu - Extra

Cine e online?

Avem 27 vizitatori și nici un membru online